LEAN Barcode

LEAN Barcode

BOOK time hos LEAN Barcode >>

 

ENKELT, EFFEKTIVT OG PRISGUNSTIG

Basistjenester tilbudt i enkle menyer. Velg selv hva du ønsker akkurat i dag! Du betaler kun for tiden vi bruker, ingen skjulte tillegg.


Avdeling Barcode

barcode@leanstudio.no
+47 40 14 70 70

LEAN Frisør
Dronning Eufemiasgate 10
0191 Oslo

Mandag, onsdag og fredag: kl. 0800 - 1800
Tirsdag og torsdag: kl. 0800 - 1900
Lørdag: stengt 

LEAN Barcode

Karoline Victoria Nielsen Salongleder

Karoline er leder for teamet i Barcode. Hun er en erfaren frisør med Mesterbrev som tilleggsutdannelse. Hun er dronningen av foliestriper og elsker klassiske arbeider. Leter du etter en frisør som ikke prater unødvendig, har et glimt i øyet, og har en tørrvittig kommentar på lur – da er hun frisøren for deg.

+ BOOK
Maylen Halvorsen Frisør/ skjeggspesialist

Maylen er en svært erfaren frisør/barberer og er spesialist på herreklipp og skjegg. Hun er skjeggnerden i teamet, og det er ikke så rart når hun eier flere maskiner og sakser enn hele teamet til sammen! Hos Maylen er du alltid i fokus og ikke noe samtaleemne er for stort eller for lite!

+ BOOK
Anine Fossum Frisør

Anine er en dyktig og erfaren frisør, som har vært med i LEAN-teamet siden oppstart. Hun er rå på korte klipper, og smarte fargebehandlinger. Anine er en sprudlende jente som alltid møter deg med et smil, og elsker at det koker litt i salongen.

+ BOOK
Gro Bakken Frisør

Gro har lang erfaring som frisør og er utdannet Makeup-artist. Hun er en dyktig og effektiv frisør som alltid er klar for nye utfordringer. Hun er imøtekommende og alltid klar for en samtale. Visste du at hun har en indre stand-up komiker?

+ BOOK
Charlotte Vinslo Frisør

Charlotte er en erfaren frisør med sans for herreklipp og farge med det lille ekstra, samt en ekspert på hår og hodebunnsproblemer. Hun er en behagelig type med et sjarmerende vesen.

+ BOOK
LEAN FRISØR